Openingstijden, adres en meer informatie over Bijenkorf Amsterdam

De Bijenkorf Amsterdam, gelegen aan het bruisende Damrak, is een icoon van luxe winkelen in de Nederlandse hoofdstad. Met zijn historische gebouw en uitgebreide assortiment aan hoogwaardige producten, trekt deze flagshipstore jaarlijks talloze bezoekers van over de hele wereld.

Bekijk de website van Bijenkorf Amsterdam

Adres Bijenkorf Amsterdam

Dam 1

1012 JS

Amsterdam

Openingstijden Bijenkorf Amsterdam

Maandag t/m Vrijdag: 10:00-21:00

Zaterdag: 10:00-19:00

Zondag: 10:00-20:00

Bijenkorf restaurant Amsterdam

Met een menu samengesteld uit de meest verse seizoensgebonden ingrediënten en geïnspireerd door zowel lokale tradities als internationale invloeden, biedt Bijenkorf Amsterdam een verfijnde keuken die verrukking en verfijning combineert. Elk gerecht is een meesterwerk van smaak en presentatie, bereid met vakmanschap en passie door de getalenteerde chef-koks.

Of het nu gaat om een intiem diner voor twee, een feestelijke bijeenkomst met vrienden of een zakelijke lunch, Bijenkorf Amsterdam zorgt voor een onvergetelijke culinaire reis. De attente en gastvrije service voegt een persoonlijk tintje toe aan elke ervaring, waardoor gasten zich meteen thuis voelen.

Parkeren bij Bijenkorf Amsterdam

Als je van plan bent om naar de Bijenkorf in Amsterdam te gaan, is het handig om te weten dat ze geen eigen parkeergelegenheid hebben. Gelukkig zijn er in de buurt verschillende parkeermogelijkheden beschikbaar, waaronder parkeergarages en straatparkeren. Je kunt het beste vooraf de beschikbare opties bekijken en rekening houden met eventuele parkeerkosten en -tijden. Zo kun je zorgeloos genieten van je bezoek aan de Bijenkorf en het bruisende centrum van Amsterdam verkennen.

Bijenkorf Amsterdam parkeergarage

De Bijenkorf in Amsterdam is gunstig gelegen in het bruisende hart van de stad, maar beschikt niet over eigen parkeergelegenheid. Gelukkig bevindt zich op korte loopafstand een parkeergarage die handig is voor bezoekers. De parkeergarage biedt veilige en gemakkelijke toegang tot de winkel en andere attracties in het centrum van Amsterdam. Het is echter raadzaam om vooraf de beschikbaarheid en tarieven te controleren, aangezien parkeren in het centrum van Amsterdam soms beperkt kan zijn. Met de parkeergarage dichtbij kun je ontspannen winkelen bij de Bijenkorf en alles wat de stad te bieden heeft verkennen.

Q-Park de Bijenkorf

Beursplein 15

1012 JW

Amsterdam

Contact met Bijenkorf Amsterdam

Telefoonnummer: 020 808 9333

Wil je contact opnemen met de Bijenkorf in Amsterdam? Geen probleem! Je kunt ze telefonisch bereiken op het nummer dat vermeld staat op hun website. Als je liever een e-mail stuurt, hebben ze ook een speciaal adres voor klantenservice. En als je de voorkeur geeft aan persoonlijk contact, kun je altijd langskomen in de winkel zelf, waar het vriendelijke personeel je graag helpt met al je vragen en verzoeken.